Resor 

Sommaren 2009 arrangerar Scandinavian X Tours fyra unika surfresor som Du som resenärer kan skräddarsy helt efter dina egna önskemål. Resornas fokus är surfing men det går också bra att besöka festivaler i Spaninen och Frankrike såsom t.ex. tjurrusningen i Pamplona eller Fêtes de Bayonne, en av världens största folkfester. Eftersom dessa festivaler pågår under en begränsad tidsperiod kan de endast erbjudas i samband med de resor som går under dessa perioder. Det är först till kvarn som gäller!

Resa 1: 13:e juli - 19:e juli (tjurrusing i Pamplona går i samband med denna resa för de som är intresserade)

Resa 2: 20:e juli - 26:e juli

Resa 3: 27:e juli - 3:e augusti (Fêtes de Bayonne går i samband med denna resa för de som är intresserade)

Resa 4: 4:e augusti - 10:e augusti

Gå in på destinationer för att välja era resmål och planera er resa.

Resornas pris är 4990 kr per person (exkl. flyg)

Resenärerna reser i sällskap om fyra personer. Eftersom resornas upplägg är anpassat efter resenärens önskemål är det sällskapets skyldighet att kontakta oss vid eventuella ändringar av resans upplägg. Om resenärerna önskar vara färre än fyra ökar priset på resan. Vill resenärerna vara fler än fyra personer minskar priset på resan. Det finns dock plats för max 5 personer. Vår rekommendation är att man reser i ett sällskap på fyra personer.

I resan ingår bl.a. följande:

- Boende i företagets Quiksilversponsrade Surf-RV.

- Frukost och Lunch

- Fritt utnyttjande av Scandinavian X Tours Surfbrädor och våtdräkter

- Transport till och från utvalda destinationer

- VIP-kväll i Quiksilver-butiken på norrlandsgatan i Stockholm under junimånad, med förmånliga priser.

 

Plats för upphämtning och avlämning

Resenärerna bokar sitt flyg själv och har en skyldighet att befinna sig på överenskommen plats kl. 09.00 på varje resas respektive startdatum. Resenärerna kan flyga till och från följande flygplatser:

- Bilbao, Spanien

- San Sebastian, Spanien

- Biarritz/Bayonne, Frankrike

Så fort sällskapet bokat och betalt sina flygbiljetter är det deras skyldighet att meddela oss om tid och plats för ankomst och avresa. Sällskapet kan givetvis upphämtas och avlämnas från en annan plats än flygplatsen, så länge upphämtnings- och avlämningsplats meddelas i god tid.

 

Bokning och betalning av resan

Eftersom Scandinavian X Tours är ett nystartat företag är vi extra känsliga för avbokningar. För att skydda oss mot stora förluster som kan uppkomma i samband med avbokade resor har vi som krav att 50% av resans pris betalas in i förskott, 2 veckor efter det att resan bokats. Resterande 50% betalas senast 2 månader innan resans startdatum. I samband med denna betalning skickar resenären också in ett underskrivet avtal som reglerar Scandinavian X Tours ansvarskyldighet gentemot kunden. Detta avtal skickas till den e-mail adress som resenären angivit i bokningen.

För bokning av resa:

Skicka ett e-mail till bokning@sxtours.se. Döp mailet till: Resa 1, 2, 3 eller 4. 

Ange namn och personnummer på alla i sällskapet.

Ange kontaktuppgifter i form av en gemensam e-mail adress samt ett gemensamt mobiltelefonnr.

Betalning görs till det bankgironummer som anges i bokningsbekräftelsen, senast 2 veckor efter det att bokningsbekräftelsen skickats till angiven e-mail adress.

 

 

Scandinavian X Tours ansvarsskyldighet gentemot kunden: För mer information om resegarantier och återbetalningsskyldighet vänligen kontakta oss på info@sxtours.se. Vi ser fram emot att ha er som kund! 

/SX Tours team    

SXtours.se © 2008 • Privacy Policy • Kontakt